Osnovani smo 1992. godine, kao manji obrtnički sevis pod nazivom FRIGOTERM, Obrt za popravak i održavanje rashladnih uređaja i klimatizacije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAU samim počecima bavimo se uslugama servisiranja i održavanja rashladnih i klima uređaja koji se koriste u trgovini, ugostiteljstvu i privatnim domačinstvima. Već nakon nekoliko godina, 1996. godine, dodatnom edukacijom i stjecanjem novih znanja i vještina te zapošljavanjem mlađeg i perspektivnog kadra, počinjemo se baviti prodajom, ugradnjom i servisiranjem zahtjevnijih rashladnih uređaja, klima uređaja i većih sustava.

Sklapamo prve poslovne ugovore o prodaji, ugradnji i servisiranju rashladnih i klima uređaja. Obrt FRIGOTERM je 1998. jedan od prvih servisa na području RH koji počinje sa intenzivnom ugradnjom split-klima uređaja te počinje zastupati tvrtke MIDEA, TOSHIBA, LG.

U području rashladne tehnike također smo vrlo aktivni, prisutni smo na svim značajnim seminarima u organizaciji tvrtki Danfoss, Maneurop, Bitzer, Dorin i mnogih drugih brendova koji su prisutni na našem tržištu.

Opremili smo mnoge trgovine, mesnice, pekare, industrijske pogone i trgovačke centre rashladnom i klima opremom. Također imamo bogato iskustvo u projektiranju i ugradnji velikih rashladnih agregata, komora za plus i minus režim hlađenja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAU prosincu 2013. otvaramo novu tvrtku pod nazivom FRIGOEKSPERT d.o.o. te nam je namjera da tijekom 2014. poslovanje obrta FRIGOTERM preusmjerimo na novu tvrtku.

Ovim putem informiramo svoje sadašnje i buduće klijente, dobavljače i ostale partnere da ni u kojem smislu neće osjetiti prelazni period sa obrta FRIGOTERM na poduzeće FRIGOEKSPERT d.o.o. osim što ćemo se truditi da u narednom razdoblju budemo još bolji i poželjniji partner.

Trenutno zapošljavamo 5 djelatnika.

Dokaz našeg uspješnog dugogodišnjeg rada i poslovanja je referentna lista na ovoj web stranici.

Dugogodišnje iskustvo u području rashladne i klima tehnike velika nam je prednost u narednom razdoblju i godinama koje su pred nama……


Srdačan pozdrav,

FRIGOEKSPERT d.o.o.
Marin Štritof, vlasnik i direktor